Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@17:17:58 GMT

داروی ضدسرفه خانگی درست کنید

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۵۹۸۸

داروی ضدسرفه خانگی درست کنید

 اگر این روش خانگی درمان سرفه را امتحان کردید و علائمتان بعد از چند روز از بین نرفت، با پزشکتان تماس بگیرید. ممکن است مشکل پیچیده‌تری وجود داشته باشد که نیاز به درمان خاصی دارد.

در این مطلب، ما یک درمان بسیار مؤثر برای از بین رفتن سرفه را نشان می‌دهیم که برای تهیه‌ی آن فقط به چند ماده نیاز است. البته خوب است این را بدانید که اگرچه سرفه‌ها بسیار شایع هستند؛ اما شناخت علل مختلف آن برای این که بدانیم چگونه آن‌ها را درمان کنیم مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر احساس بیماری می‌کنید، ممکن است نخواهید خوددرمانی کنید و این بسیار خوب است. اولین و مهم‌ترین کار هنگام ابتلا به بیماری مراجعه به پزشک و دریافت توصیه‌های اوست. با این حال، شما همچنین می‌توانید برخی از علائم خود را به طور طبیعی تسکین داده و از عوارض احتمالی دارو‌هایی که خودسرانه در منزل استفاده می‌شود، جلوگیری کنید.

چرا سرفه می‌کنیم؟

اول از همه باید بدانیم که سرفه انواع مختلفی دارد.

ممکن است سرفه علامت بیماری یا مشکلاتی مانند سرماخوردگی، برونشیت، آنفولانزا، واکنش‌های آلرژیک یا دلایل دیگری باشد.

هنگامی که مجاری هوایی شما ملتهب یا عفونی باشد، می‌تواند شما را به سرفه بیندازد. بسته به اینکه چه عاملی باعث ایجاد سرفه‌هایتان شده، سرفه‌ها می‌تواند خشک یا همراه با خلط باشند.

معمولاً سرفه‌های خشک در شروع سرماخوردگی یا آنفولانزا اتفاق می‌افتند. بعد از چند روز، ممکن است متوجه خلط شوید. سرفه‌های خلط دار راحت‌تر درمان می‌شوند، و این بدان معنی است که بدن شما از شر مخاط یا مایعاتی که باعث عفونت شده‌اند، خلاص می‌شود.

درمان سرفه با فلفل سیاه، میخک و زنجبیل

فلفل سیاه، میخک و زنجبیل ترکیبات خوبی برای بدنتان هستند و به دلیل خواصی که دارند برای دستگاه تنفسی‌تان فوق‌العاده‌اند. شما می‌توانید با این مواد یک داروی خانگی ساده‌ی ضدسرفه تهیه نمایید. در ادامه ما به شما خواهیم گفت که هر کدام این مواد برای بدن شما چه می‌کنند و چگونه می‌توانند به شما کمک کنند تا حالتان خوب شود.

فلفل سیاه

فلفل سیاه نوعی ادویه است که به احتمال زیاد از آن برای افزودن طعم به وعده‌های غذایی‌تان استفاده می‌کنید. با این حال، این ادویه‌ی نسبتاً رایج دارای خواص درمانی فوق‌العاده‌ای است که ممکن است از آن آگاهی نداشته باشید.

فلفل سیاه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی است. بنابراین، به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری یا معالجه عفونت‌ها کمک می‌کند.

میخک

میخک نیز ادویه‌ای است که اغلب در دسر‌ها و برخی چای‌ها از آن استفاده می‌شود. با توجه به خواص درمانی که دارد به رفع مشکلات معده و هضم غذا کمک می‌کند. این ادویه‌ی نسبتاً شیرین دارای خواص تسکین دهندگی درد، ضدالتهاب، ضدباکتری و ضداسپاسم است. بنابراین، استفاده از آن در درمان سرفه بسیار عالی است.

زنجبیل

زنجبیل بهترین ریشه برای درمان بیماری‌های تنفسی به خصوص گلودرد است؛ اما خواص فوق‌العاده‌ی آن فقط به این بخش از سیستم تنفسی محدود نمی‌شود.

این ماده دارای خواص خلط‌آوری، ضدالتهابی و آنتی‌بیوتیکی است. به علاوه، التهاب دستگاه تنفسی را تسکین داده و دارای خواص ضداحتقانی است. زنجبیل بوی خوبی دارد و طراوت‌بخش است و به مبارزه با سوزش و تحریکات پوستی کمک می‌کند.

چگونگی تهیه‌ی این داروی ضد سرفه

اجزای تشکیل دهنده:

ریشه زنجبیل ۱ عدد

دانه درسته فلفل سیاه ۳ عدد

آب یک فنجان (۲۵۰ میلی‌لیتر)

میخک ۱ قاشق چای‌خوری (۴ گرم)

آب یک عدد لیمو

روش آماده‌سازی

- اول از همه، در یک غذاساز، دانه‌های فلفل را به خوبی آسیاب کنید.

- سپس در یک قابلمه، میخک‌ها و زنجبیل را در یک فنجان آب بجوشانید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

- بعد، فلفل سیاه را به ترکیب فوق اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

- در آخر، آب لیمو را اضافه کنید.

مقدار مصرف

این چای را یک یا دو بار در روز بنوشید تا سرفه‌هایتان از بین برود.

یک داروی ضدسرفه آسان و مؤثر

تنها چند روز استفاده از این روش درمانی باعث می‌شود تا سرفه‌تان را فراموش کنید! در این روش خانگی و طبیعی برای درمان سرفه علاوه بر خواص فوق‌العاده‌ی فلفل سیاه، میخک و زنجبیل تازه، استفاده از لیمو باعث می‌شود مقدار مناسبی ویتامین C. دریافت کنید. از آنجایی که این ویتامین سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، برای درمان بیماری‌ها یا شرایط تنفسی ضروری است. به این ترتیب، اگر سرفه از عفونت باشد، لیمو به سرعت روی آن عمل می‌کند.

در طی چند روز سرفه خود را تسکین داده و با این درمان طبیعی سلامتی خود را بهبود بخشید. به یاد داشته باشید، به محض ظاهر شدن علائم، این چای را بنوشید تا از ظهور عوارض بیماری جلوگیری کنید. استفاده‌ی زودهنگام از این روش درمانی باعث جلوگیری از پیشرفت عفونت می‌شود.

اگر سرفه شما پس از چند روز استفاده از این درمان خانگی از بین نرفت، با پزشک خود مشورت کنید، زیرا این می‌تواند نشان‌دهنده بیماری پیچیده‌تری باشد. علاوه بر این، باید بدانید که علت سرفه شما چیست؟ حساسیت یا سرفه مزمن؟     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرفه درمان سرفه زنجبیل دارو گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها

اگرچه میلگرد A2 و A3 در ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند که در این مطلب قصد داریم این موضوع را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

میلگرد A2 چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

همانطور که اشاره کردیم میلگرد A2 بسیار پرمصرف است و بیشتر در صنعت ساختمان‌سازی (عمدتا برای آرماتوربندی) مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گرید در دسته‌ میلگردهای آجدار قرار می‌گیرد که به آن آجدار نیمه سخت و آرماتور نیز گفته می‌شود. از نمونه‌های این گرید می‌توان به میلگرد آناهیتا گیلان اشاره کرد. آج‌های روی سطح این میلگرد کمک می‌کند تا میلگرد چسبندگی خوبی به بتن داشته باشد و استحکام سازه افزایش یابد. 

میلگردهای A2 از انعطاف‌پذیری قابل قبولی بهره می‌برند و در برابر ضربه نیز مقاومت بسیار بالایی دارند. البته امکان استفاده از این میلگرد در صنایع و آهنگری وجود ندارد؛ چرا که نمی‌توان عمل جوشکاری روی آن انجام داد. با این حال، این میلگرد را به راحتی می‌توان برش زد. این نوع میلگرد از حداقل استحکام کششی 500 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع و استحکام تسلیم 340 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع بهره می‌برد.

میلگرد A3 چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

میلگرد A3 بیشترین مصرف را در بین انواع میلگردها دارد و به عنوان یکی از متریال‌های اصلی در ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نمونه‌های این گرید می‌توان میلگرد نیشابور خراسان را نام برد. این میلگرد از مقاومت کششی بسیار خوبی بهره می‌برد و برای پروژه‌هایی که به مقاومت کششی بالایی نیاز است، از آن استفاده می‌شود. سختی و قابلیت جوش‌پذیری بالا از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های میلگرد A3 به حساب می‌آیند. از نظر خواص مکانیکی، میلگرد A3 دارای حداقل استحکام کششی 600 و استحکام تسلیم 400 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع است. ناگفته نماند که روی سطح این محصول، آج‌‌هایی به صورت ضربدری (حالت هفتی و هشتی) قرار می‌گیرد.

 مهم‌ترین تفاوت‌های میلگرد A2 و A3

 اکنون که با این دو گرید از میلگرد آشنا شدید، در ادامه مهم‌ترین تفاوت آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

شکل ظاهری

این دو گرید از نظر شکل ظاهری با هم تفاوت دارند و روی هر کدام از آن‌ها آج‌های متفاوتی حک می‌شود. روی سطح میلگرد A2، آج‌ها به صورت موازی و منفرد حک می‌شود؛ این در حالی است که آج‌ها در میلگردهای A3 به صورت ضربدری (حالت هفتی و هشتی) است.

افراد با استفاده از شکل ظاهری و آج‌های تشکیل‌شده روی سطح میلگرد می‌توانند تشخیص دهند که میلگردها از چه نوع گریدی هستند. راه دیگر تشخیص گرید میلگردها این است که چه حروفی روی آن‌ها حک شده باشد؛ اگر حرف C باشد، استاندارد میلگرد از نوع A3 و اگر حرف J نوشته شده باشد، میلگرد از نوع A2 است.

قیمت

یکی دیگر از تفاوت‌های این دو نوع میلگرد، در قیمت است و افراد برای خرید هر کدام از آن‌ها باید هزینه‌های متفاوتی را پرداخت کنند. اگر از تاثیرگذاری برند تولید کننده و میزان عرضه تقاضا در قیمت روز میلگرد صرف نظر کنیم، قیمت هر کیلوگرم میلگرد A3 گران‌تر از A2 است. با این حال این امکان وجود دارد که قیمت میلگرد A2 یک کارخانه کمی گران‌تر از میلگرد A3 کارخانه‌ای دیگر باشد.

 خواص مکانیکی

مهم‌‎ترین تفاوت میلگردهای A2 و A3 در خواص مکانیکی است. خواص مکانیکی هر کدام از این دو میلگرد باعث شده تا برای کاربردهای مختلفی از آن‌ها استفاده کرد. خواص مکانیکی میلگردها شامل استحکام کششی، استحکام تسلیم، میزبان خمش، خستگی و جوش پذیری می‌شود.  

کاربرد

همانور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم، امکان انجام عملیات جوشکاری روی میلگردهای A2 وجود ندارد و به همین دلیل از این گرید نمی‌توان در آهنگری و صنعت استفاده کرد. معمولا در ساختمان‌سازی سبک، ساخت انواع خاموت، تیرچه، ستون و تیر از این نوع میلگرد استفاده می‌شود. برای مثال میلگرد 16 نیشابور ساختاری ترد دارد و بیشترین کاربردش در ساخت و ساز و ساختمان سازی است. در آرماتوربندی و برای اتصال طولی میلگردها نیز از A3 استفاده می‌کنند. البته باز توصیه می‌شود که عملیات جوشکاری نیز روی این محصول انجام نشود.

جمع‌بندی

میلگردها از جمله مهم‌ترین مواد برای ساختمان‌سازی و ساخت و ساز است که در گریدهای مختلفی تولید و عرضه می‌شود. فعالان حوزه ساختمان با در نظر گرفتن نیاز  و کاربرد خود، معمولا از میلگرد A2 یا A3 را خریداری می‌کنند. البته هر یک از این گریدها در پارامترهای شکل ظاهری قیمت، خواص مکانیکی و کاربرد با یکدیگر متفاوت هستند. در همین راستا، قبل از خرید بهتر است که مشخصات هر کدام از این میلگردها را بشناسید تا با توجه به نیاز خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. 

منبع: توسعه سازه فولاد ایرانیان | تسفا

دیگر خبرها

  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت